New Layer

DE BOUW.

NIETS ANDERS.

Brickton is het opleidingscentrum van de bouw. Wij zijn er alleen voor de bouw. Niets anders. Van aannemers tot architectenbureaus, van wegenbouwers tot projectontwikkelaars: we werken nauw met ze samen.

We maken perfect passende trainingen op alle niveaus. Niet alleen wat vakkennis en techniek betreft. Maar ook hoe je samenwerkt. Hoe je duidelijke afspraken maakt. Binnen het eigen team, met externe partijen.

Medewerkers die zijn opgeleid bij Brickton tillen je organisatie naar een hoger plan. En daarmee de hele bouwketen. Zo bouwen wij aan de bouw.

Bouw je mee? Bel Lajos Walbeek op 088 603 110 of stuur een mail naar info@brickton.nl om een afspraak te maken.

DE ECHTE ICONS VAN DE BOUW

Professionals die blijven terugkeren naar de learnfase zijn voor ons de echte icons van de bouw. En ze zitten in alle lagen van een onderneming. Van specialistische vakmensen tot managers die het grote geheel overzien. Van onderaannemers tot de CEO’s van de grote bouwbedrijven.

MET WIE WE WERKEN?

We werken met iedere organisatie in de bouw die zich wil blijven ontwikkelen. Die de ambitie heeft om in de voorhoede te opereren en investeert in zijn mensen. Denk aan aannemers, toeleveranciers, architectenbureaus, adviesbureaus, woningcorporaties of vastgoedontwikkelaars.

 

WELKE BEROEPEN TRAINEN WE?

In de basis gaat het erom dat iemand zijn skills wil uitbreiden. Beter worden dan hij of zij al was. Dat kan dus iedereen in de organisatie zijn.

 

WELKE SKILLS HEB JE NODIG?

Waar vraagt je team om? En wat heeft een individu nodig? Op basis daarvan stellen we een trainingsprogramma samen. Denk aan een combinatie van helder communiceren, feedback geven en ontvangen, onderhandelen, klantgericht handelen én meer.