Verbindende

Kopersbegeleider

Jij bent als kopersbegeleider een verbindende schakel tussen verschillende stakeholders. Het managen van deze relaties is hierbij essentieel. De opleiding Verbindende Kopersbegeleider rust jou uit met dé vaardigheden die jij nodig hebt in relatie met de koper.

Schrijf je in

  Voor wie

  Wil jij goed of beter worden in het managen van relaties? Weten hoe je met conflicten omgaat, effectief communiceert en hoe je een goed verhaal kan pitchen? En ben je veel in contact met kopers? Dan is deze opleiding iets voor jou! Middels deze opleiding leer jij de vaardigheden die je nodig hebt om meer impact te maken in de relatie met de koper.

  Hoe organiseren we dit?

  Er zullen 5 trainingsmomenten zijn, waarvan 4 tweedaagse trainingen, gedurende 6 maanden. We trappen de opleiding af met een kick-off. Daarna volgt een combinatie van vakkennis en professionele effectiviteitstrainingen die jou de kennis en kunde bieden die je nodig hebt, om de rol van Kopersbegeleider succesvol uit te kunnen voeren.

  Download de informatiebrochure

  Wij ontwikkelen altijd met het doel voor ogen. Dat is dan ook het startpunt van deze opleiding. Om dit doel te behalen bieden we een inhoudelijk programma dat vakkennis combineert met professionele effectiviteit skills benodigd voor het professioneel uitvoeren van deze rol.

  Download de brochure

  Download de informatiebrochure

   Bijzonderheden

   Locatie & start opleiding

   De trainingen vinden plaats op onze trainingslocatie in Lijnden. De locatie is, zolang dat nodig is, ingericht conform de dan geldende corona-regels. De opleiding Verbindende Kopersbegeleider start in april 2022 en duurt in totaal 6 maanden. De trainingsdagen zullen bij Brickton zijn van 9:00 – 17:00 uur.  

   Community

   Uiteraard volg je de opleiding niet alleen, maar met een vaste groep deelnemers. Een gemengde groep met professionals van verschillende bedrijven met diverse expertisegebieden, maar allemaal met hetzelfde doel. Daarom zetten we maximaal in op het benutten van elkaars kennis en ervaringen door online en offline een actief community programma te organiseren.

   Coaching

   Coaching is essentieel om jouw zelfinzicht in eigen gedrag, attitudes en drijfveren te vergroten. Maar ook om de professionele effectiviteit te ontwikkelen. Daarom bieden we drie coaching momenten aan voor jou als deelnemer. Zodat jij het geleerde uit de trainingen nog beter kan toepassen in de praktijk.

   Vragen?

   Meer weten over dit programma of nog vragen? Neem dan contact op met Lajos Walbeek via lajos@brickton.nl of laat een belverzoek achter.

   Bel mij terug

   Terugbelverzoek indienen