Professioneel

Tendermanager

Tenderen is een vak. Alleen hoe word je opgeleid tot tendermanager? Met de Post-HBO opleiding Professioneel Tendermanager is iedere tendermanager beter uitgerust voor zijn taak, waardoor het rendement op tenderinspanning omhooggaat.

Schrijf je in

  Voor wie

  De rol van tendermanager wordt steeds belangrijker binnen organisaties. Welke keuzes maak je als onderneming tijdens het tenderproces? Wat voor tenders passen bij jouw bedrijf en wat kun je daadwerkelijk uitvoeren? En daarnaast moet je ook nog eens kiezen waar je je tijd aan besteedt. De Post-HBO opleiding Professioneel Tendermanager geeft jou de kennis en kunde om op alle thema’s die te maken hebben met tenderen de juiste antwoorden te geven en de juiste keuzes te maken.

  Hoe organiseren we dit?

  In de Post-HBO opleiding Professioneel Tendermanager volg je 10 tweedaagse trainingen gedurende 18 maanden (start: 31 oktober 2022). Een combinatie van vakkennis en professionele effectiviteitstrainingen bieden jou de kennis en kunde die je nodig hebt, om de rol van tendermanager succesvol uit te kunnen voeren. Daarnaast ontvang je persoonlijke coaching en intervisiesessies met je groepsgenoten gedurende de opleiding. Je creëert hierdoor je eigen netwerk van specialisten en leert dus met én van elkaar. Na afloop van de opleiding ontvang je een Post-HBO certificaat.

  Download de informatiebrochure

  Wij ontwikkelen altijd met het doel voor ogen. Dat is dan ook het startpunt van deze opleiding. Om dit doel te behalen bieden we een inhoudelijk programma dat vakkennis combineert met professionele effectiviteit skills benodigd voor het professioneel uitvoeren van deze rol. Meer weten?

  Download de brochure

  Download de informatiebrochure

   Bijzonderheden

   Intervisie gesprekken

   Een belangrijke manier van leren van elkaar zijn intervisiegesprekken. Door met collega’s te praten over een gelijkwaardige uitdaging, leer je niet alleen reflectie toe te passen op de eigen manier van werken en handelen maar ook hoe anderen dit aanpakken. Het geleerde in de trainingen kan hierin als spiegel worden ingezet.

   Coaching

   We trainen met als doel het zelfinzicht in eigen gedrag, attitudes en drijfveren te vergroten en de professionele effectiviteit te ontwikkelen. Om dit goed te begeleiden, is coaching belangrijk. Daarbij draagt coaching bij aan het toepassen van het geleerde uit trainingen. Gedurende de opleiding heeft de individuele deelnemer toegang tot een aantal coaching gesprekken.

   Community

   Deze opleiding volg je niet alleen. Je gaat samen met een vaste groep deelnemers aan dit programma beginnen. Weliswaar van verschillende bedrijven, met verschillende teams en verschillende expertisegebieden. Maar met een gezamenlijke doelstelling. En dus zetten we in op het maximaal benutten van de kennis en ervaringen onderling. Door zowel online als offline een actief community programma te organiseren.

   Vragen?

   Meer weten over dit programma of nog vragen? Neem dan contact op met Lajos Walbeek via lajos@brickton.nl of laat een belverzoek achter.

   Bel mij terug

   Terugbelverzoek indienen