Looped
learning

Wij geloven er heilig in. De non-stop ontwikkelmethode waarbij je van learning via earning naar returning gaat. Je leert, je oogst en als expert geef je terug aan degenen die na je komen.

Leren is geen tijdelijke zaak, leren is levenslang. Of iemand nou vers van de universiteit komt of al dertig jaar in het vak zit. Wil je als onderneming aan de top staan, zorg dan dat je mensen het verschil maken. In elk project. Op elk niveau. Niet alleen in hun vakkennis, maar ook in de manier van samenwerken. Dit zijn skills die je moet blijven ontwikkelen. Non-stop.

Looped learning

Daarom geloven wij in Looped Learning: de non-stop ontwikkelmethode waarbij je van learning via earning naar returning gaat. Je leert, je oogst en als expert geef je terug aan degenen die na je komen. Zo groei je nooit alleen, maar met z’n allen. Als team. Als onderneming. Als branche.

Team up

Kennis en wijsheid vind je ook bij elkaar. Daarom koppelen we learners en returners aan elkaar. Gedegen wijsheid en nieuwe kennis komen samen. En reken maar dat dat een ijzersterke combinatie is. Dat soms de starter de mentor is, en de mentor de starter. Zo houden we de loop draaiende.

Keep learning, keep looping

De 3 fases van Looped Learning

In welke fase van je carrière je ook zit, er is altijd wel iets bij te leren. Jong en oud, starter of al 35 jaar in dienst: keep learning, keep looping. Elke Looped Learning cyclus kent altijd drie fases:

1. De learnfase: je investeert, je leert, je ontwikkelt. Je maakt je iets nieuws eigen. Vakinhoudelijk en op persoonlijk vlak.
2. De earnfase: tijd voor de oogst. je maakt gebruik van je vergaarde kennis. Je hebt overzicht, meesterschap. Zo klim je in waarde, voor jezelf en binnen het team. En grote kans: ook financieel.
3. De returnfase: je geeft terug. Hoe kun je anderen verrijken met de kennis die je als expert met je meedraagt? Tijd om mentor te worden, of: returner.

En daarna? Misschien ben je toe aan een nieuwe stap in je carrière. Een leidinggevende functie bijvoorbeeld. Nieuw terrein dus, waar je nieuwe vaardigheden voor nodig hebt. Ons advies: stap weer in de learnfase. Keep looping!

In welke fase zie jij jezelf en waarom?
Deze vraag stellen we aan iedereen in ons netwerk. Dat levert boeiende inzichten op. Bekijk ze allemaal op deze pagina.

Professionele ontwikkeling

We trainen altijd om het inzicht in eigen gedrag, attitudes en drijfveren van de deelnemer te vergroten. En de professionele effectiviteit te ontwikkelen. Coaching is hierin een fundamenteel onderdeel. Onze vaste coaches hebben verstand van de sector en dus met de uitdagingen die voor ons liggen. Ze helpen bij het toepassen van het geleerde uit trainingen en vergroten daarmee het leerrendement van de ontwikkelprogramma’s.

Icons

We werken regelmatig met gastdocenten of gastsprekers. Denk aan een specialist voor extra verdieping op het onderwerp of een ervaringsdeskundige om de vertaalslag te maken naar de praktijk. Icons noemen wij ze. De mensen die hetgeen dat zij geleerd hebben komen delen met anderen. De Icon wordt de returner. Zo krijgt de deelnemer altijd een helder beeld van hoe het er écht aan toegaat.

Icon stories

Waar sta jij in de loop?

Deel jij deze visie?

Is werken bij Brickton dan misschien iets voor jou?