Hoezo
Conceptueel
Bouwen?

Omdat het jouw werk impactvoller maakt!

Over de training

Conceptueel bouwen, Bouwstromen, Woningnood… Allemaal termen die jij waarschijnlijk afgelopen tijd veel voorbij hebt zien komen. Maar waar gaat dit nou precies over? En hoe zorg je dat je de juiste termen gebruikt en belangrijker nog: kan meepraten en denken over het thema: Conceptueel bouwen? Daar gaat de eendaagse training ‘Hoezo Conceptueel bouwen?’ je bij helpen. Ontworpen voor alle corporatie medewerkers die klaar zijn voor een volgende stap en samen met ons de grootste opgave van deze tijd willen aangaan: 34.000 nieuwe woningen bouwen per jaar. Dat kan alleen als we nieuwbouw versnellen en de uitvraag aan de markt vereenvoudigen en bundelen. Daarom start je als corporatie(medewerker) met Conceptueel bouwen.

Schrijf je in

  Wanneer?

  Volg de training ‘Hoezo Conceptueel bouwen?’ op één van de volgende data. Komen deze data of de locatie jou niet uit? Laat het ons weten, dan overleggen we samen wat wel past en of we eventueel maatwerk aanbieden op een externe locatie.

  Woensdag 16 maart 2022 in Lijnden

  Woensdag 13 april 2022 in Lijnden

  Toon meer data

  Woensdag 25 mei 2022 in Lijnden

  Woensdag 15 juni 2022 in Lijnden

  Maandag 11 juli 2022 in Lijnden

  Woensdag 31 augustus 2022 in Lijnden

  Vrijdag 16 september 2022 in Lijnden

  Woensdag 12 oktober 2022 in Lijnden

  Woensdag 23 november 2022 in Lijnden

  Woensdag 21 december 2022 in Lijnden

  Toon minder data

  Download de informatiebrochure

  Meer weten over Conceptueel bouwen en hoe je vanuit deze training door kan stromen naar de meerdaagse trainingen het Fundament en het Parcours voor Gevorderden? Download dan hieronder de informatiebrochure.

  Download de brochure

  Download de informatiebrochure

   Voor wie?

   Ben jij werkzaam bij een woningcorporatie? Dan is deze training voor jou relevant. Toch liever eerst met ons sparren voordat je je inschrijft? Geen probleem. Stef is jouw sparringpartner.

   Neem contact op met Moniek of Stef:
   Moniek Berende
   moniek@brickton.nl
   06 46 99 02 52

   Stef Langedijk
   stef@brickton.nl
   06 14 87 97 22

   The Brickton way

   Brickton staat midden in de bouw. We werken nauw samen met verschillende bedrijven binnen de bouwsector. Zo zorgen wij voor perfect passende trainingen. Niet alleen wat vakkennis betreft, maar ook hoe je samenwerkt. Intern en extern. Getrainde medewerkers tillen de organisatie naar een hoger plan. En daarmee de bouwketen. Zo bouwen wij aan de bouw.