Brickton’s Vierdaagse ’23: Digitalisering
Dat digitalisering veel voordelen met zich meebrengt, ontkent niemand. En dat het voor elke sector iets unieks brengt, is ook geen nieuws. Maar digitalisering is een paraplubegrip. Eentje waar veel onder hangt. Hoe vind je in de snel ontwikkelende digitale mogelijkheden de beste opties die jouw organisatie verder brengen? En belangrijker: hoe pas je ze toe?
Digitale technologieën ontwikkelen zich razendsnel en met de snelle opkomst van kunstmatige intelligentie, kan niemand er meer omheen. De voordelen zijn gigantisch. Ook voor de bouwsector. Denk aan het ontwikkelen van digital twins of het koppelen van data om gebouwen zo duurzaam mogelijk te onderhouden. Mogelijkheden die de sector sneller verder kunnen brengen. Ook technologische ontwikkelingen in tools, zoals steeds betere, snellere en toegankelijkere drones, vernieuwen het werken in de sector. Zet ze in om sneller gegevens op te halen. Haal sneller data op en verwerk ze op steeds nieuwere manieren. Zorg daarbij ook dat je de juiste mensen in dienst hebt. Specialisten die weten hoe met nieuwe gegevens om te gaan. Data analisten, digitale experts en managers om de nieuwe processen te begeleiden. Digitalisering moeten we met beide handen aangrijpen. En snel ook. Zo ontwikkel je de organisatie én de sector.
Brickton’s Vierdaagse ‘23
Om als organisatie ook in de toekomst mee te kunnen draaien, moet deze zich ontwikkelen en meegaan met de digitale revolutie. Ook de mensen die er werken moeten zich hierin ontplooien. Marelle van Beerschoten van Digital Shapers komt op de derde dag van de vierdaagse spreken over digitale transformaties en hoe als mens en organisatie mee te gaan met ontwikkelingen.
De training
Hoe ga je om met het organiseren van nieuwe veranderingen in je project? Of in de hele keten? En hoe krijg je mensen mee? Want echte impact maken, doe je niet alleen. Je creëert een beweging door relaties te managen.
Wil je het hele programma van Brickton’s Vierdaagse ’23 zien? Bekijk het hier!