Werken
is topsport

Meer stressbestendigheid, assertiviteit en veerkracht? We’ve got you!

Schrijf je in

  Over de training

  Stap jij wel eens helemaal opgetogen en enthousiast een meeting uit? Of ben je na een meeting juist moe en gespannen? Beide is niet gek. Want waar de één energie van krijgt kan bij de ander juist energie kosten. In deze training leer je meer over jouw energiebalans, werken in flow en hoe je om kan gaan met stressvolle situaties. Gezond werken noemen wij dat. Waarbij we verder gaan dan sporten en gezond eten. We gaan in deze training voor het hele plaatje. Dus fysieke én mentale gezondheid!

  Voor wie?

  Ben jij net gestart in de overweldigende wereld van de bouw, of heb je als professional al gedegen trackrecord of geef jij leiding aan een team? In welke fase jij zit: deze training is geschikt voor jou als je:

  • Kennis wil maken met gezond werken;
  • Wil leren hoe je vitaal fit blijft en tegelijkertijd voor focus en rust zorgt;
  • Inzicht wil krijgen in hoe je omgaat met stress, grenzen stellen en je energiebalans.

  Kan jij hier hulp bij gebruiken? Schrijf je dan in voor de training Werken is topsport.

  Hoe organiseren we dit?

  We bieden de training in zowel december, januari (2022) en februari (2022) aan. De timing mag duidelijk zijn: het nieuwe jaar is hét moment om de goede voornemens weer eens onder de loep te nemen, aan te scherpen of een serieuze start mee te maken. 

  Bekijk de data in het inschrijfformulier en meld je aan voor het moment dat het jou het beste uit komt.

  Download de informatiebrochure

  Wil jij precies weten wat we gaan doen in deze training en welke kennis, inzichten en vaardigheden je na de training hebt? Download dan de informatiebrochure!

  Download de brochure

  Download de informatiebrochure

   Vragen?

   Meer weten over dit programma of nog vragen? Neem dan contact op met Moniek Berende via moniek@brickton.nl of laat een belverzoek achter.

   Bel mij terug

   Terugbelverzoek indienen