kind 2


PARCOURS

Speciaal voor jong talent in de bouw-branche: ontwikkel- en verrijkingsprogramma’s die hen supersnel op topniveau laat meedraaien.

STARTERS

Net klaar met de opleiding, en dan direct het werkveld in. Dat is een pittige overgang. Dit blijkt ook uit de cijfers: 60% van de starters wisselt binnen een jaar van baan. Zorg dat je dit voor bent door starters meteen te geven wat ze nodig hebben: een solide fundament en constante groei.

We raden werkgevers daarom aan hun nieuwe werknemers metéén te trainen in de fundamentele skills die nodig zijn in de bouw. Een startersparcours vult deze gap. Uiteraard via de Looped Learning methode, waarbij we deelnemers voortdurend uitdagen te blijven leren.

Wij verzorgen Startersparcoursen in allerlei vormen en maten. En wist je al dat Icons via Brickton hier zelfs een post-HBO certificaat mee kunnen behalen?

Neem contact op voor de mogelijkheden of download meer informatie over het programma via onderstaande button:

Bekijk het parcours
Naamloos-4
brickton-trainee

Wij zijn er speciaal voor de professionals in de bouw. Want daar ligt al onze kennis en ervaring. Bied je starters wat ze nodig hebben – zodat ze meteen een vliegende start hebben, en jouw organisatie ook.

Get in the loop