Daar staat Brickton

Brickton is de development hub van de bouwbranche. We staan midden in de bouw, als opleidingscentrum. Hier komen professionals samen om zich te ontwikkelen. Als persoon, als vakmens en samen met hun team.

Brickton is de plek waar bouwprofessionals solide groeien. Omdat zij zichzelf hier versterken. In alles wat er nodig is om op topniveau te werken. Starters en ervaren medewerkers: hun groei betekent de groei van de sector.

Brickton ontwikkelt deelnemers tot ijzersterke professionals. Die met plezier projecten draaien. Kwaliteit meets enthousiasme. Klanten, professionals, externe partijen: ze willen met je in zee. Let maar op. Niets werkt lekkerder dan een pro die er staat.  

The loop is ours too

We kennen de bouwketen als geen ander. We zijn voortdurend op de hoogte van de topics binnen ons werkveld. Nieuwe inzichten toetsen we doorlopend aan ons eigen aanbod. We vertalen ze door naar vernieuwende, spannende en leuke programma’s. En zo stappen wij ook telkens weer in de loop met de vraag: hoe kunnen wij professionals in de bouw steeds opnieuw versterken?

Brickton is een keurmerk. van waardevolle mensen.

Kwaliteit herken je meteen. En kwaliteit herkent elkaar. Zie je Brickton op een cv staan, dan weet je meteen met wie je te maken hebt. Multi-inzetbaar. Teamspeler. Een verbindende schakel tussen meerdere partijen. Futureproof. Brickton is een keurmerk. Van waardevolle mensen.

De bricktoneers

Lajos Walbeek

Mijn naam is Lajos Walbeek en ik ben oprichter van Brickton. Inmiddels meer dan 15 jaar werkzaam in de bouw. Altijd in management en directierollen op het gebied van HR en strategie. Ik heb een HR-opleiding en een master in Bedrijfskunde. Altijd geïnteresseerd in de combinatie van bedrijf, werk en mens. En wat ervoor nodig is om als professional op de juiste plek te zitten waar je voor jezelf en je omgeving de meeste waarde kan toevoegen. Aan je eigen ontwikkeling, je eigen plezier in het werk en aan je omgeving. Met Brickton zorgen we ervoor dat professionals kunnen groeien in hun eigen professionaliteit. En daarmee maken we impact op mensen. En dat zijn toch degene die de sector maken. Een mooie rol dus om daar mee bezig te mogen zijn.

Naast werk is privé ook belangrijk. Ik breng deze graag door met mij vrouw en onze kinderen. Daarnaast ben ik gepassioneerd over whisky en Schotland. Ik kan daar uren over praten, dus je kunt me hierover altijd bevragen. Werken in de tuin geeft rust en tijd om na te denken, iets wat ik dus graag doe!

Lajos Walbeek

Eigenaar Brickton

Jasper van Male

Na mijn studie heb ik 10 jaar ervaring opgedaan in de personeelsbemiddelingsbranche binnen de bouwkundige sector. Ik heb hierin gewerkt als o.a. adviseur, projectmanager en trainer. Daarna heb ik ongeveer 10 jaar als docent en leidinggevende gewerkt in het hoger beroepsonderwijs (HBO). Hier heb ik veel onderwijs en trainingen verzorgd op het gebied van o.a. communicatie, leiderschap en samenwerking. Ook heb ik ervaring opgedaan op het gebied van verandermanagement, omgaan met weerstand en het aansturen van professionals. Vanaf oktober 2019 maak ik deel uit van het Brickton team in de functie van trainer en adviseur. Ik ben heel blij dat ik binnen dit enthousiaste en professionele team mijn kennis van en ervaring met de bouwkundige sector, soft skills trainingen en leidinggeven kan inzetten om bij te dragen aan de verdere ontwikkeling van de deelnemers aan onze opleidingsprogramma’s.

Ik hou van lezen, dingen simpel houden, trips maken met mijn gezin en vrienden, Lousberg bier en hysterische sneakers.

Jasper van Male

Trainer

Spelletjes spelen, daar zou ik al mijn dagen wel mee willen vullen. Niet de politieke of slinkse variant, maar de bordspellen, kaartspellen, escape rooms, party spellen, speurtochten, console games, moordmysteries, puzzels en sportspellen (ben ik nog iets vergeten?). Mijn favoriet: spellen met een coöperatief element. Ik vind het leuk om samen te moeten werken met anderen en samen één ding te willen bereiken.

Bij Brickton is er alle ruimte om te spelen. Naast de tafelvoetbaltafel kan ik hier, als trainingsontwikkelaar, zelf ‘serious games’ creëren. Het team komt regelmatig samen voor een creatieve brainstorm en teamdagen zijn pas compleet als er een spel of sport activiteit op het programma staat. Eigenlijk is werken bij Brickton één groot coöperatief spel. Met daarmee ook de bijkomstige uitdagingen, ontwikkelingen én overwinningsmomenten. Daar wil ik mijn dagen wel mee vullen. Niets zo heerlijk als samenwerken, creëren en spelen tegelijk!

Favo spel aller tijden: Brändi dog.

Nikki Arendsen

Looped learning architect

Stef Langedijk, opgegroeid in Hoofddorp maar inmiddels al heel wat jaren trotse import Amsterdammer. Sporten doe ik graag! Zeker wanneer er een bal bij komt kijken. De olympische gedachte ‘Meedoen is belangrijker dan winnen’ komt niet in mijn woordenboek voor want als ik dan meedoe wil ik ook winnen! En dit geldt ook zeker tijdens het spelen van bord- en kaartspellen in huiselijke sferen. Dit doe ik dan ook graag met vrienden en het liefst in combinatie met (veel) lekker eten en drinken want een tikkie bourgondisch ben ik zeker.

Mijn rol in dit hele proces wordt kort samengevat door de titel Looped Organiser. Dat wil eigenlijk zeggen dat ik verantwoordelijk ben voor alle interne processen en de operations bij Brickton. Een hele dynamische rol met veel verantwoordelijkheden waarmee ik echt impact kan maken. Stakeholdermanagement, projectmanagement, collega’s in hun kracht zetten, de processen zo efficiënt mogelijk inrichten en een beleving voor de trainees creëren door weer een hele tof trainingslocatie te faciliteren. Hier ligt mijn kracht maar toch stap ik elke dag weer in die learning loop samen met alle Bricktoneers.

Stef Langedijk

Looped organiser

Pleun Taks

Hoi! Ik ben Pleun! En dit is hoe ik met je samenwerk:
*disclaimer: dit is maar door de helft van het team geverifieerd 😉

We hebben op de eerste plaats veel plezier, niet alleen omdat dit 1 van onze waarden is maar gewoon omdat ik grappig ben. Ik ben benieuwd naar de inhoud van je werk want: grote kans dat dit waardevol is voor de Brickton community! Ik heb een sterke wil én ik ben lief. Soms een beetje overmatig betrokken bij dingen. Zoals bij spelletjes of goede gesprekken. Ik houd je in ieder geval op de hoogte van popsterren & reality nieuws. En er is één ding dat ons fundamenteel verbindt: we willen kwaliteit voor onze deelnemers! Dus daar werken we samen hard aan. We zoeken naar manieren om het proces te verbeteren, inspireren elkaar en ondersteunen elkaar in de groei van Brickton.

En dit is mijn lievelingsmopje: Er lopen 2 katten op straat zegt de een tegen de ander ‘hoe is het’ zegt de ander ‘goed miauw?’

Pleun Taks

Community manager

Roxanne

Enthousiasteling, recht door zee, familiemens, verbinder, visie-gericht, Brené Brown fan, boekenwurm, herfst liefhebber. En gelooft dat je altijd samen verder komt dan alleen.

Als Looped Learning Architect ontwikkel ik de trainingsprogramma’s en adviseer ik onze klanten bij hun leerbehoeftes. Met andere woorden; veel creativiteit, kritisch denken, experimenteren en innoveren!

Roxanne van der Linden

Looped learning architect

Jij?

Future Bricktoneer

Iconboard

Marije Koets

Marije Koets

Brand icon

Henk Bol

Icon board

Mischa van Saus

Mischa van Saus

Contractmanagement specialist

Marjet Rutten

Marjet Rutten

Icon board

Olivier Sprangers

Olivier Sprangers

Icon board

Dirk-Jan Kroon

Dirk-Jan Kroon

BIM specialist - Eigenaar The BIM Practice

Renée van Gorcum

Coach

Suzanne Nieuwenhuijs-Mekking

Coach