Daar staat
Brickton

Brickton is de development hub van de bouwbranche. We staan midden in de bouw, als opleidingscentrum. Hier komen professionals samen om zich te ontwikkelen. Als persoon, als vakmens en samen met hun team.

Brickton is de plek waar bouworganisaties solide groeien. Omdat medewerkers zichzelf hier versterken. In alles wat er nodig is om op topniveau te werken. Starters en ervaren medewerkers: hun groei betekent de groei van je organisatie.

Brickton levert ijzersterke teams af. Die met plezier projecten draaien. Kwaliteit meets enthousiasme. Klanten, professionals, externe partijen: ze willen met je in zee. Let maar op. Niets werkt lekkerder dan een team dat er staat. 

The loop is ours too

We kennen de bouwketen als geen ander. We zijn voortdurend op de hoogte van de topics binnen ons werkveld. Nieuwe inzichten toetsen we doorlopend aan ons eigen aanbod. We vertalen ze door naar vernieuwende, spannende en leuke programma’s. En zo stappen wij ook telkens weer in de loop met de vraag: hoe kunnen wij organisaties steeds opnieuw versterken?

Brickton is een keurmerk. van waardevolle mensen.

Kwaliteit herken je meteen. En kwaliteit herkent elkaar. Zie je Brickton op een cv staan, dan weet je meteen met wie je te maken hebt. Multi-inzetbaar. Teamspeler. Een verbindende schakel tussen meerdere partijen. Futureproof. Brickton is een keurmerk. Van waardevolle mensen.

De bricktoneers

Lajos Walbeek
Eigenaar Brickton

Pleun Taks
Community Manager
Jasper van Male
Trainer
Nikki Arendsen
Looped learning architect
Marije Koets
Brand icon

Stef Langedijk
Looped Organiser
Roxanne van der Linden
Looped learning architect
Vénice Wolff
Looped Learning Architect
Mischa van Saus
Contractmanagement specialist
Marjet Rutten
Icon board
Moniek Berende
Trainer
Henk Bol
Icon board
Olivier Sprangers
Icon board
Dirk-Jan Kroon
BIM specialist - Eigenaar The BIM Practice

Jij?