Brickton is de plek waar bouworganisaties solide groeien. Omdat medewerkers zichzelf hier versterken. In alles wat er nodig is om op topniveau te werken. Starters en ervaren medewerkers: hun groei betekent de groei van je organisatie.

Brickton levert ijzersterke teams af. Die met plezier projecten draaien. Kwaliteit meets enthousiasme. Klanten, professionals, externe partijen: ze willen met je in zee. Let maar op. Niets werkt lekkerder dan een team dat er staat. 

Banner 5 van Brickton
Brickton-midden-in-de-bouw
THE LOOP IS OURS TOO

We kennen de bouwketen als geen ander. We zijn voortdurend op de hoogte van de topics binnen ons werkveld. Nieuwe inzichten toetsen we doorlopend aan ons eigen aanbod. We vertalen ze door naar vernieuwende, spannende en leuke programma’s. En zo stappen wij ook telkens weer in de loop met de vraag: hoe kunnen wij organisaties steeds opnieuw versterken?

 

BRICKTON IS EEN KEURMERK. VAN WAARDEVOLLE MENSEN.

Kwaliteit herken je meteen. En kwaliteit herkent elkaar. Zie je Brickton op een cv staan, dan weet je meteen met wie je te maken hebt. Multi-inzetbaar. Teamspeler. Een verbindende schakel tussen meerdere partijen. Futureproof. Brickton is een keurmerk. Van waardevolle mensen.

DE BRICKTONEERS

LAJOS WALBEEK

EIGENAAR BRICKTON

PLEUN TAKS

COMMUNITY MANAGER

JASPER VAN MALE

TRAINER

NIKKI ARENDSEN

LOOPED LEARNING ARCHITECT

GERBEN WILLEMSE

LOOPED LEARNING CONSULTANT

MARIJE KOETS

BRAND ICON

ROXANNE VAN DER LINDEN

LOOPED LEARNING ARCHITECT

VERA WESTRA

ORGANISATIE GENIUS

OLIVIER SPRANGERS

ICON BOARD

MISCHA VAN SAUS

CONTRACTMANAGEMENT SPECIALIST

ANGELA VAN NORDENNEN

DUURZAAMHEID SPECIALIST

DIRK-JAN KROON

BIM SPECIALIST – EIGENAAR CORPOREAL