De Leidinggevenden

School

Leidinggevende zijn ben je. Van het ene op het andere moment. Er zijn geen junior leidinggevenden. Je bent het opeens met alle verwachtingen van dien. Maar, hoe je dit precies moet doen wordt je nergens geleerd. Tot nu toe dan. De Leidinggevenden School geeft leidinggevenden, ongeacht in welke fase ze zitten, de gelegenheid om zich te bekwamen in deze rol.

Schrijf je in

  Voor wie

  Dit ontwikkelprogramma is bedoeld voor professionals in de bouwsector die in verschillende fasen van hun carrière staan, maar die zich wel bezig (gaan) houden met leidinggeven. Dat kunnen professionals zijn die al ervaring hebben in een leidinggevende functie en zich graag nog verder ontwikkelen in hun vaardigheden. Maar ook de professionals die in de startblokken staan om leiding te gaan geven aan een team. En de professionals die de potentie hebben om in de nabije toekomst door te groeien naar een leidinggevende functie.

  Hoe organiseren we dit?

  Gedurende een jaar volg je trainingen met leiderschap thema’s. Tussendoor experimenteer je om het geleerde in praktijk te brengen. In de eerste fase word je naast de trainingen ook persoonlijk gecoacht. In de laatste fase zul je met de andere deelnemers intervisie volgen. Je start met de kick-off waarin je elkaar en de trainer leert kennen. Daarna volg je in totaal 12 trainingsmomenten; waarvan 3 keer een tweedaagse training, 5 eendaagse trainingen en een masterclass. Het programma sluit je gepast af met een graduation.

  Download de informatiebrochure

  Wil je meer weten? Klik dan op de onderstaande knop.

  Download de brochure

  Download de informatiebrochure

   Bijzonderheden

   Intervisie gesprekken

   Een belangrijke manier van leren van elkaar zijn intervisiegesprekken. Door met collega’s te praten over een gelijkwaardige uitdaging, leer je niet alleen reflectie toe te passen op de eigen manier van werken en handelen maar ook hoe anderen dit aanpakken. Het geleerde in de trainingen kan hierin als spiegel worden ingezet.

   Coaching

   We trainen met als doel het zelfinzicht in eigen gedrag, attitudes en drijfveren te vergroten en de professionele effectiviteit te ontwikkelen. Om dit goed te begeleiden, is coaching belangrijk. Daarbij draagt coaching bij aan het toepassen van het geleerde uit trainingen. Gedurende de opleiding heeft de individuele deelnemer toegang tot een aantal coaching gesprekken.

   Vragen?

   Meer weten over dit programma of nog vragen? Neem dan contact op met Lajos Walbeek via lajos@brickton.nl of laat een belverzoek achter.

   Bel mij terug

   Terugbelverzoek indienen