You’re the change

Schrijf je in

Wil jij koploper zijn in conceptueel bouwen?
Volg dan de live training het fundament.

Download de informatiebrochure

Wij ontwikkelen altijd met het doel voor ogen. Dat is dan ook het startpunt van deze opleiding. Om dit doel te behalen bieden we een inhoudelijk programma dat vakkennis combineert met professionele effectiviteit skills benodigd voor het professioneel uitvoeren van deze rol. Meer weten?

Download de brochure

Download de informatiebrochure

  Je bent welkom op:

  Lijnden

  27 juni t/m 29 juni 2022

  Nog 5 plekken beschikbaar

  Lijnden

  3 oktober t/m 5 oktober 2022

  Nog 10 plekken beschikbaar

  Meer informatie over de training:

  ‘Het Fundament’ Conceptueel Bouwen is onderdeel van ‘Het Ontwikkelparcours van Programma De Bouwstroom’. Met dit programma willen we nieuwbouw verbeteren, innovatie op gang brengen, versnellen en kosten besparen. Maar bovenal ervoor zorgen dat er voldoende betaalbare woningen voor huurders beschikbaar zijn. De komende jaren moeten er minstens 75.000 woningen per jaar nieuw bij worden gebouwd, om aan de grote vraag op de woningmarkt te voldoen. Deze grote opgave vraagt om een andere manier van werken. Van traditioneel opdrachtgeverschap naar conceptueel bouwen en van individueel inkopen naar collectief. De opleiding moet aan deze transities een belangrijke bijdrage gaan leveren.

  Schrijf je in

   Wat anderen zeggen over het fundament conceptueel bouwen

   “Drie woorden: inspirerend, uitdagend en haalbaar/realistisch. In de training waren het lesmateriaal en werkvormen erg zinvol en leuk. Kortom: een leuke training met een goede trainer! De kleine werkvormen geven veel diepgang. De training is voldoende praktijkgericht.”

   Ric Leenders – Strategisch Adviseur Verduurzaming Antares

   “De training sluit aan bij mijn verwachtingen. De training werd gegeven met veel energie en kennis. Echt een aanrader! Wat heb ik geleerd: dat Conceptueel Bouwen dé oplossing is om een echte versnelling op gang te brengen, zonder verlies van kwaliteit.”

   Rob Dam – Projectmanager Vastgoed Woonkracht 10

   “Helder, vol energie en realistisch. Door de training met collega’s uit andere corporaties samen te doen sta je er niet meer alleen voor. Wij moeten als corporaties een heleboel werk verzetten. Bij Conceptueel Bouwen staat waardendenken voorop. Het is dé manier op grotere schaal betaalbare en kwalitatieve woningen te realiseren die op korte termijn onze huisvestigingsvraag beantwoorden.”

   Arlette Vrusch – Project adviseur Wonen Zuid

   “Inspirerende trainingsdagen met veel interactie, enthousiaste deelnemers en een enthousiaste trainer.”

   Leon Timmermans – Projectadviseur Wonen Zuid