You’re the change

Schrijf je in

Wil jij koploper zijn in conceptueel bouwen?
Volg dan de live training het fundament.

Je bent welkom op:

Lijnden

13 t/m 15 december 2021

Nog 4 plekken beschikbaar

Lijnden

31 januari t/m 2 februari 2022

Nog 10 plekken beschikbaar

Lijnden

27 juni t/m 29 juni 2022

Nog 5 plekken beschikbaar

Lijnden

3 oktober t/m 5 oktober 2022

Nog 10 plekken beschikbaar

Meer informatie over de training:

‘Het Fundament’ Conceptueel Bouwen is onderdeel van ‘Het Ontwikkelparcours van Programma De Bouwstroom’. Met dit programma willen we nieuwbouw verbeteren, innovatie op gang brengen, versnellen en kosten besparen. Maar bovenal ervoor zorgen dat er voldoende betaalbare woningen voor huurders beschikbaar zijn. De komende jaren moeten er minstens 75.000 woningen per jaar nieuw bij worden gebouwd, om aan de grote vraag op de woningmarkt te voldoen. Deze grote opgave vraagt om een andere manier van werken. Van traditioneel opdrachtgeverschap naar conceptueel bouwen en van individueel inkopen naar collectief. De opleiding moet aan deze transities een belangrijke bijdrage gaan leveren.

Schrijf je in

  Wat anderen zeggen over het fundament conceptueel bouwen

  “Drie woorden: inspirerend, uitdagend en haalbaar/realistisch. In de training waren het lesmateriaal en werkvormen erg zinvol en leuk. Kortom: een leuke training met een goede trainer! De kleine werkvormen geven veel diepgang. De training is voldoende praktijkgericht.”

  Ric Leenders – Strategisch Adviseur Verduurzaming Antares

  “De training sluit aan bij mijn verwachtingen. De training werd gegeven met veel energie en kennis. Echt een aanrader! Wat heb ik geleerd: dat Conceptueel Bouwen dé oplossing is om een echte versnelling op gang te brengen, zonder verlies van kwaliteit.”

  Rob Dam – Projectmanager Vastgoed Woonkracht 10

  “Helder, vol energie en realistisch. Door de training met collega’s uit andere corporaties samen te doen sta je er niet meer alleen voor. Wij moeten als corporaties een heleboel werk verzetten. Bij Conceptueel Bouwen staat waardendenken voorop. Het is dé manier op grotere schaal betaalbare en kwalitatieve woningen te realiseren die op korte termijn onze huisvestigingsvraag beantwoorden.”

  Arlette Vrusch – Project adviseur Wonen Zuid

  “Inspirerende trainingsdagen met veel interactie, enthousiaste deelnemers en een enthousiaste trainer.”

  Leon Timmermans – Projectadviseur Wonen Zuid