SAMEN BOUWEN WE AAN DE BOUW

Het fundament van de bouw zijn de mensen en hun talenten. Benieuwd hoe je jouw team kunt versterken? Vul onderstaand formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.

born-brickton-contact

“Degenen die zich blijven ontwikkelen, lopen voorop. Het zijn
de mensen die hun trots opzij zetten en bereid zijn te leren wat ze nog niet kunnen. Dat vergt moed. Bij Brickton zien we hen als icons, als inspirerende voorbeelden voor anderen. En mind you, we hebben het hier niet alleen over starters. Maar ook over mensen die al 35 jaar in het vak zitten. Zo komen uit alle lagen van de bouw. Van specialistische vakmensen tot managers die het grote geheel overzien. Van onderaannemers tot de CEO’s van de grote bouwbedrijven. Startend en ervaren, manager en uitvoerder, ouwe rot en digitale wijsneus. Een team dat ben je samen, en iedereen bepaalt de kwaliteit van dat team.”

Lajos Walbeek
Oprichter en directeur van Brickton

Na meer dan 10 jaar verschillende HR rollen te hebben gehad bij grote bouwbedrijven (Heddes Bouwgroep, Ballast Nedam) waarvan de laatste 5 jaar als HR directeur van BAM Bouw en Vastgoed Nederland, besloot Lajos een nieuw avontuur aan te gaan. Brickton – de development hub van de bouw. Waar hij al zijn ervaringen en inzichten inzet om professionals op hun sterkst te krijgen. Een returner dus, en daarmee ook een learner.