BOUW
Op maat gemaakte ontwikkelprogramma's passend bij jouw organisatie en uitdagingen.
BLOKKEN

Leren is geen tijdelijke zaak. Leren is levenslang. Het is een continue loop: je leert, je past toe en je stuurt bij. Dat vraagt om tijd, ruimte, aandacht én begeleiding – en dat werkt voor iedereen en elke organisatie op een andere manier het beste. Daarom kiezen wij ervoor geen losse trainingen aan te bieden; maar alleen ontwikkelprogramma’s die passen bij jouw uitdagingen. Wij noemen ze Bouwblokken.

Binnen elk programma combineren we training op vakkennis met trainingen die bijdragen aan persoonlijke ontwikkeling. Omdat we geloven dat groei als professional, áltijd beide kanten bevat. Bouwblokken zijn er bijvoorbeeld voor:

brickton-logo-wit
brickton-logo

LEIDINGGEVENDEN

De meeste leidinggevenden zullen het beamen: ze werden ineens de manager, zonder enige voorbereiding. Met die stap omhoog, kwamen ineens heel veel verantwoordelijkheden kijken. Ineens moesten ze verstand hebben van overall financiën, contracten, sollicitatieprocedures, teambuilding. Collega’s verwachtten dat ze alle antwoorden hadden. Al doende en struikelend hebben ze leidinggeven in de praktijk geleerd. Hopelijk.

Leidinggeven is een vak. Dat moet je leren. Daarom hebben we speciaal voor leidinggevenden een trainingsprogramma samengesteld. Voor ervaren managers en voor startende.

Bekijk dit bouwblok

BOUWPROFS

Als je bouwprofessionals vraagt waarom ze van baan veranderen, dan is een veelgehoord antwoord: “Ik wil een nieuwe uitdaging.” Oftewel: de groei is eruit. Nu is het verloop in de bouw hoog, dus ook bij een andere werkgever vinden ze niet wat ze zoeken. Tijd voor actie. Om een werkomgeving te bieden waarin ze willen blijven. Hoe je dat doet? Laat ze groeien. Als professional, als teamspeler, als mens. Daar zit de échte uitdaging. En reken maar dat ze blijven, want niets zo leuk als nieuwe skills leren en daar steeds beter in worden.

Bekijk dit bouwblok

NEEM EEN KIJKJE

In de verschillende Bouwblokken zijn er trainingen die deelnemers leren om krachtiger in hun carrière te staan. Naast bijvoorbeeld deze trainingen voor persoonlijke effectiviteit, bieden we ook trainingen aan die een verdiepingsslag geven. Bijvoorbeeld in financiën, contractbeheer en onderhandelen en klantgerichtheid.